Den ultimative nøgle til succes for enhver virksomhed er at vide, hvad kunden har brug for og ønsker. Markedsundersøgelser er en af ​​de bedste måder til at fremskaffe disse oplysninger fra dine kunder og sikre, at du bevarer og udvider din kundebase eller din klients kundebase.

Der er mange måder, hvorpå man kan bruge markedsundersøgelser til at maksimere din og din klients potentiale:

  • Kundefeedback. Uanset om det er et nyt eller eksisterende produkt/service, er kundefeedback altafgørende. Hvis du eller din klient ser på mulighederne for at lancere et nyt produkt, er det at gennemføre en potentiel kundefeedback-undersøgelse nøglen til at vide, om produktet vil lykkes i sin nuværende tilstand, eller om der er behov for yderligere ændringer. Hvis du ligeledes er i færd med at relancere et eksisterende produkt, vil en analyse af den eksisterende kundebase give indsigt i, hvad der skal ændres og /eller forbedres. Du kan bruge et af ​​vores gratis kundefeedback-skemaer.
  • Sociale medier. Sociale medie-undersøgelser er nøglen til at indsamle feedback fra de yngre grupper, samt få adgang til en del af din målgruppe, som typisk ikke er tilgængelig gennem andre medier. Du kan publicere din undersøgelse på din egen virksomheds eller forretnings sociale mediesider, men også invitere andre til at dele din undersøgelse på deres for at udvide dit publikum (viral deling).
  • Markedsanalyse. En markedsanalyse-undersøgelse vil give dig adgang til strategier og planer, før du implementerer dem, for at måle succesraten af dine fremtidige bestræbelser. Undersøg din målgruppe, dechifrer dens behov og find ud af, hvor dine kunder er på udkig efter forbedringer – før du bruger en eneste krone! Find ud af, hvem kunderne er, for at sikre at de får hvad de har brug for, nogle gange før de ved, de har brug for det! Hvor bor de, hvor gamle er de, hvad er deres indkomst, og hvad er deres interesser? Kend publikummet, så du kan sikre dig, at du eller din klient leverer og tilbyder relevante og ønskede tjenester og produkter til de rigtige mennesker. Du kan også opdele dine kunder, så du kan fremme bestemte tjenester og produkter til forskellige målgrupper for at maksimere salget og minimere omkostninger til reklame. Se vores gratis markedsanalyse-skema, produktmarkedsanalyse-skema eller tjenestemarkedsanalyse-skema.
  • Brand Awareness. Bliver din virksomhed ignoreret, genkender folk brandet og ved de, hvad det gør eller står for? Har de set logoet rundt omkring? Hvordan måler det sig mod konkurrenterne? Ikke alene kan du skaffe disse oplysninger med din markedsanalyse-undersøgelse, men med Obsurveys brugertilpassede undersøgelser kan du også brande din undersøgelse for yderligere at fremme dit brand og indsamle feedback fra kunderne på samme tid!

 

Grunden til, at online marketing-undersøgelser og -spørgeskemaer er så afgørende for enhver virksomhed er, at jo bedre du kender dine klienter (eller dine klienters virksomhed), jo mere kan du (og din klient) vokse.

Her er 5 top tips til at få dig i gang:

1. Definér din målgruppe/dit marked

2. Sæt de mål, du ønsker at opnå med din undersøgelse

3. Brug et Obsurvey markedsundersøgelses-skema eller opret en undersøgelse fra bunden

4. Gør din undersøgelse “short and sweet”

5. Fortæl folk, hvorfor du har brugt deres svar til at foretage ændringer, og hvordan de står til at drage fordel af dette

Kom i gang med din markedsanalyse-undersøgelse med det samme ved hjæp af et af ​​Obsurveys gratis undersøgelses-spørgeskemaer og få de vigtige svar, du har brug for i dag!