tg2

Tiz Gambacorta – Chief Executive Officer

Tiz Gambacorta overtog Obsurvey i april 2013. Han har været en succesfuld online-iværksætter, samt teknologi- og investeringsansvarlig. Han har grundlagt og styret en halv snes succesfulde online-virksomheder fra uddannelse til finansielle tjenesteydelser. Forud for dette fungerede Tiz som vicedirektør i handelsvare-afdelingen af Deutsche Bank og derefter Barclays Capital i City of London. Efter en kort tid i Citigroups Corporate Finance team, begyndte Tiz i 2003 som junior gas-handler.

Han handlede og risiko-administrerede japanske strukturerede handelsvarefledte hedging-produkter, før han overtog bankens handelsvare investor-afledte portefølje. Han skiftede derefter over til struktureret produktmarkedsføring for europæiske og asiatiske virksomheder, som søger at afdække deres råvarepris-eksponering. Han dimitterede summa cum laude fra Luiss-universitetet, Italien med en bachelorgrad i Business Administration og en cand.merc grad i finansiering i 2003. Han blev derefter tildelt kandidatuddannelsen i matematik og finans fra Imperial College, London i 2006.


 

cm2Claire Morgan – Business Development Director

Claire kan lide chokolade, vin og hundehvalpe.

Claire er uddannet fra Sussex University, England med en BA i Medievidenskab i 2005. I 2006 flyttede hun til London og startede sin fem års ansættelse hos en kendt non-profit musiklicens-organisation i London og blev forfremmet til Business Support i 2010. Claire lancerede sin egen succesfulde karriere i online-markedsføring i 2011 inden for sundhed og fitness, hvor hun grundlagde en række webbaserede virksomheder for naturlig sundhed, vægttabs-teknikker og fitness-programmer. Hun har også udviklet B2C-hjemmesider inden for finansiel uddannelse.


jb

Judy Balagtas – Customer Support Lead

Efter en kort tørn i USA, forfulgte Judy en karriere som materiel- og valuta-erhvervsdrivende for en række mellemstore hedgefonde. Til fordel for en bedre balance mellem arbejde og privatliv, besluttede hun at fokusere på kundesupport og forretningsudvikling med speciale i finans- og ehandel-relaterede nybegyndere. Hun har for nylig fejret sin tredjeårs ansættelse i firmaet.

Judy dimitterede med en bachelorgrad i Foreign Services (1995).


jb

DIG – udviklere og medie-købere

Det kunne være dig! Vi søger i øjeblikket at besætte en række stillinger, herunder: senior og junior netudviklere, junior PHP-udviklere, medie-købere og affiliate-manager.

For mere information klik her.