Du har fundet det! Opret spørgeskemaer og kundefeedback-formularer med den bedste online-undersøgelsessoftware. Kom i gang på få minutter!

Obsurvey er internettets enkleste og mest kraftfulde online-spørgeskemaværktøj. Opbyg spændende undersøgelser og spørgeskemaer på sekunder. Indsaml ubegrænsede svar i realtid og analysér dem for at afdække indsigt, du kan agere ud fra. Alt hvad du har brug for til enhver form for forskning: forretning, videnskab eller andet!

Har du fået nok af alle SurveyMonkeys begrænsninger?

Lad ikke det død-lette interface vildlede dig. Obsurvey giver dig avancerede funktioner med mulighed for at skabe og distribuere selv de mest omfattende markedsundersøgelser.

Avanceret branching, piping, looping, extraction og randomization udføres nemt ved hjælp af et simpelt point and click interface. Uanset hvilke resultater, du forsøger at opnå, er vores online-undersøgelsessoftware løsningen, der kan hjælpe dig til at gøre det.

Leder du efter spørgsmålstyper? Vi har dem alle.

Med et omfattende udvalg af spørgsmålstyper kan du indsamle alle de svar, du leder efter. Fra grundlæggende flervalgs-muligheder med enkelte svar til semantiske differentialer – du vil være i stand til at spørge om hvad som helst. Obsurvey er ikke blot et alternativ til SurveyMonkey, det blæser dem ud af banen hvad angår funktioner, pris og support!

Engagér respondenterne.

Uddel din undersøgelse og indhent svarene ved hjælp af en bred vifte af medier: tilpassede webadresser eller personlige email-invitationer til kontaktlister. Integrér dit spørgeskema på et website, opret popop-vinduer eller udgiv det via sociale medier. Du vil kunne få feedback fra din målgruppe på en hvilken som helst måde, der passer den.

Importér dine SurveyMonkey-undersøgelser til Obsurvey på få sekunder!

Bare send dine SurveyMonkey-undersøgelser til vores kundesupport i en zip- eller CSV-fil, og vi vil importere dem for dig. Vi gør alt det hårde arbejde!