Amazon EC2. Vi bruger flere Amazon ® EC2 (Elastic Compute Cloud) enheder, der kører i en virtuel privat sky. Amazon EC2 repræsenterer et ægte virtuelt computingmiljø, der tillader webservice-interfaces at lancere enheder med en række forskellige operativsystemer, indlæse dem med et brugerdefineret programmiljø, administrere netværkets adgangstilladelser og andre sikkerheds-konfigurationer, og køre AMIS (Amazon Machine Images) ved hjælp af så mange eller få systemer, som der er behov for. Kapaciteten skaleres automatisk for optimal brugeroplevelse og serverbelastning, ved hjælp af det “elastiske” design af dette innovative hostingmiljø.


Amazon SES. Transaktionelle emails er en afgørende del af vores kommunikations-infrastruktur, som også omfatter ordreudførelse og andre forretningskritiske meddelelser. For at sikre den højeste leveringsrate, bruger vi Amazon SES og Infusionsoft, begge meget skalerbare mængde- og transaktionsbaserede email-forsendelsestjenester til virksomheder og udviklere. Disse tjenester integreres med andre AWS-tjenester, hvilket gør det nemt at sende emails fra applikationer, der hostes på EC2.

Amazon SES bruger indholdsfiltrerings-teknologier til at opfylde ISP-standarder og giver et indbygget feedback-loop, som omfatter meddelelser om bouncebacks, mislykkede og succesfulde leveringsforsøg, samt spamklager. Denne service sikrer, at vores email-meddelelser til undersøgelsesoprettere samt respondenter på disse ankommer sikkert til indbakken.


Amazon S3. Fildownloads er hostede via Amazon S3 ®-netværket, hvilket giver sikker lagringskapacitet med backup til digitale aktiver såsom billeder og CSS. Denne udskillelse af datadownloads i gigabyte-klassen sikrer, at vores undersøgelsesresultater aldrig lider skade under høj-volumen downloadaktivitet. Regelmæssig og systematisk kontrol af dataintegritet, selvreparation og kontrolsums-beregning af datapakker ved opbevaring eller indhentning af data, øger pålideligheden og holdbarheden.


Amazon CloudFront. Hosting af fælles aktiver, der anvendes til Obsurvey-lagring (såsom grafik og CSS), er optimeret på vores platform ved hjælp af Amazons CloudFront globalt-indhold-leveringsnetværket (CDN). Denne service giver mulighed for hurtigere side-indlæsningstider for de mange Obsurvey kunder, hvis undersøgelser er målrettet et globalt publikum.

 


OS & software stabling. Vores arkitektur drager fordel af et sofistikeret OS og software stablingssystem. Ved at trække på de bedste elementer fra både Linux og Windows teknologier, er Obsurvey bygget op på NET, PHP og anvender MS SQL og MySQL-databaser. Yderligere anvendte teknologier omfatter XML, REST API’er samt push meddelelser. Både interfacet til undersøgelses-oprettelse og undersøgelses-besvarelse er koblet dynamisk til internettet ved hjælp af et lag af web-standard præsentationer (HTML, CSS og JavaScript), der understøtter alle større browsere.


Uafhængig kontrol. Obsurvey anvender en tredieparts kontrolservice som dobbelt-sikring til indsigt i vores serveres præstationer. Denne part af vores tekniske infrastruktur giver mulighed for en uafhængig, detaljeret oversigt over server- og lagringspræstationer samt andre statistikker. En vigtig del af denne service er en geografisk test, der viser server-ydeevnen på forskellige steder i verden. Den yder også en avanceret host-uafhængig advarselsservice i forbindelse med anmeldelser til mobiltelefon, SMS og email.


Globalt distribueret DNS. Vi implementerer en globalt distribueret tredieparts DNS-tjeneste (CloudFlare) med 100% oppetid. Denne service giver øget hastigheden for domæneopslag og -opløsning i hele verden, med indbyggede fejlsikringer for de enkelte DNS-noder. En globalt distribueret service for DNS-opløsning reducerer ventetid, målestoksforhold for publikumsstørrelse og geografi, og giver et ekstra lag af sikkerhed for web-applikationer.


Hardware-accelereret SSL. Alle undersøgelses-opretterdata serveres sikkert over https ved hjælp af højkvalitets SSL-certifikater. Vi implementerer hardware-accelereret SSL som en del af vores tekniske infrastruktur for at fremskynde de sikre transaktioner mellem server og klient. Hardware-acceleration af SSL optimerer de mest beregningsmæssigt dyre dele af en SSL-session, håndtrykket, hvor serveren og klienten enes om en række parametre, der etablerer sikkerheden for forbindelsen. Hardware-acceleration af SSL resulterer i hurtigere side-indlæsningstider. Obsurvey checkout-sider er, ud over at betjene sider ved hjælp af SSL, i fuld overensstemmelse med PCI Data Security Standard.


DETALJEREDE BETINGELSER OG DEFINITIONER

Amazon EC2

Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) er en web-tjeneste, der giver justérbar computerkapacitet i skyen. Den er designet til at gøre webskala computing nemmere for udviklere. Amazon EC2 repræsenterer et ægte virtuelt computingmiljø, der giver brugerne mulighed for at bruge webservice interfaces til at lancere enheder med en række forskellige operativsystemer, indlæse dem med dit brugerdefinerede applikationsmiljø, administrere netadgangs-tilladelser, og køre et serverbillede ved hjælp af så mange eller få systemer som ønsket. Amazon EC2 reducerer den tid, der kræves for at opnå og starte nye serverforekomster til minutter, giver brugerne mulighed for hurtigt at skalere kapaciteten, både op og ned, sådan som computingkravene ændrer sig. Den giver udviklere værktøjerne til at opbygge fejl-modstandsdygtige applikationer og beskytte sig mod almindelige svigtscenarier.

Amazon SES

Amazon Simple Mailservice (Amazon SES) er en meget skalerbar og omkostningseffektiv service til stabling og afsendelse af foretningsrelaterede emails for virksomheder og udviklere. Tjenesten kan integreres med andre AWS-tjenester, hvilket gør det nemt at sende emails fra applikationer, der hostes på tjenester som Amazon EC2. Amazon SES tager proaktive skridt til at forhindre tvivlsomt indhold i at blive sendt, så internetudbydere får konsekvent højkvalitet-emails og derfor ser tjenesten som en troværdig email-oprindelse. Dette maksimerer leveringsdygtighed og pålidelighed for alle afsendere.

Amazon S3 lagringsservice

Amazon S3 giver en meget holdbar lagrings-infrastruktur designet til missionskritiske og primære data. Objekter bliver gemt på backup-enheder på tværs af flere faciliteter i Amazon S3 regionen. For at sikre holdbarheden, gemmer Amazon S3’s PUT and COPY operationer synkront dine data på tværs af flere anlæg inden SUCCES returneringen. Når de én gang er gemt, fastholder Amazon S3 holdbarheden af ​​dine objekter ved hurtigt at opdage og reparere mistede backups. Amazon S3 kontrollerer også regelmæssigt integriteten af ​​lagrede data ved hjælp af kontrolsummer. Hvis der registreres datakorruption,  repareres dette ved hjælp af backupdata. Desuden beregner Amazon S3 kontrolsummer på al netværkstrafik for at afsløre korruption af datapakker ved opbevaring eller hentning af data.

Amazon CloudFront

Amazon CloudFront er en nemt anvendelig, højtydende leveringstjeneste af indhold (CDN), som lader brugerne hurtigt og omkostningseffektivt levere indhold til besøgende ved hjælp af et globalt netværk af forbindelsessteder i USA, Europa og Asien.

DNS

Domain Name System (DNS) er et hierarkisk navnesystem bygget på en distribueret database for computere, tjenester eller andre ressourcer forbundet til internettet eller private netværk. Det forbinder forskellige oplysninger med domænenavne tildelt hver af de deltagende enheder. Dets væsentligste funktion er, at det oversætter domænenavne, som er meningsfulde for mennesker, til de numeriske identifikatorer i forbindelse med netværksenheder med henblik på at lokalisere og adressere disse enheder på verdensplan.

PCI Data-sikkerhedsstandard

PCI DSS er en mangesidet sikkerhedsstandard, der omfatter krav til sikkerhedsstyring, politikker, procedurer, netværksarkitektur, softwaredesign og andre kritiske beskyttelsesforanstaltninger. Denne omfattende standard er beregnet på at hjælpe organisationer med proaktivt at beskytte kundekonto-data, væsentligst for at PCI DSS-kompatible grossister ikke skal gemme kortindehavernes data i elektronisk format. PCI DSS og relaterede sikkerhedsstandarder administreres af Rådet for PCI-sikkerhedsstandarder.

SSL

SSL står for Secure Sockets Layer, en kryptografisk protokol, der giver kommunikations-sikkerhed over internettet. SSL krypterer segmenterne af netværksforbindelser over transportlaget ved hjælp af symmetrisk kryptering til beskyttelse af personlige oplysninger, samt en nøglebaseret godkendelseskode til sikring af besked-pålideligheden.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende Obsurveys tekniske infrastruktur, bedes du kontakte os på [email protected]