Hvad tænker dine klienter?

Det er i dag vigtigere end nogensinde at finde ud af, hvad din kunde eller klient tænker. Ønsker du at dyrke dine Twitter eller Facebook tilhængere? I dagens stadig mere konkurrenceprægede online-marked, er det vigtigt at vide, hvad klienterne synes om dine produkter og hvad de mener om din service. For at få en succesfuld forretning er det afgørende, at du kender dine kunder.

Du kan øge din fortjeneste, forbedre kundeservice, generere positiv omtale og udvikle en stærk og loyal kundebase ved hjælp af kundeundersøgelser og net promoter score-undersøgelser. Obsurvey er et nødvendigt værktøj, når det drejer sig om at træffe de bedste forretningsmæssige beslutninger i forbindelse med øget salg, omsætning og overskud.

Hvorfor Kundeundersøgelser?

Kundeundersøgelser hjælper dig til at finde ud af mere om dine forbrugere. Hvad de kan lide, hvad de ikke kan lide, og hvor de gerne vil se forandring eller forbedring. Dette kan dække alle områder af din virksomhed såsom tjenester, produkter, kommunikation, beliggenhed, priser, støtte og konkurrence. Du kan endda udsende en undersøgelse for at finde ud af, hvorfor kunderne holder op med at lave forretninger med dig, hvordan du kan erobre dem tilbage, og hvordan du kan forhindre dette i at ske fremover.

Sådan kommer du i gang

Først skal du beslutte, hvad dine mål er for din kundetilfredsheds-undersøgelse. Da klientfeedback-undersøgelser kan bruges til mange formål, er du nødt til at fokusere på, hvad det helt præcist er, du prøver at finde ud af med dit spørgeskema.

Her er nogle grunde til at gennemføre kundeundersøgelser:

  • Produkt/service-ydelse. Mål medarbejdernes præstationer samt din service/dit produkts ydeevne.
  • Produkt-feedback. Find ud af, hvilke forbedringer eller ændringer, du kan foretage på din service/ dit produkt, baseret på forbrugernes meninger.
  • Lær din målgruppe at kende og find ud af dit publikums demografi (hvor de bor, køn, alder, indkomst, interesser, etc.)
  • Bliv klar over, hvad dit marked søger før du udvikler det. Hvis du er ude på at tage et eksisterende produkt eller en tjeneste til sit næste niveau, så lær hvad dine kunder ønsker sig, så du kan give dem det.

 

Kundeloyalitet. Brug spørgeskemaundersøgelser til at fastholde interesse og loyalitet over for dit varemærke ved at kunderne føler, at deres mening betyder noget og at du anvender deres forslag.

3 tips til at skabe kundeundersøgelser, der virker

  1. Vær klar, præcis og – vigtigst af alt – vær relevant. Hvis du har et spørgsmål, som synes at være temmelig kompliceret eller måske har brug for en masse forklaring, så prøv at dele det op i mere end ét spørgsmål for at forenkle det for modtageren. Jo lettere spørgsmålet er at forstå, jo mere nøjagtige og sandfærdige svar vil du modtage.
  2. Giv klienterne fordele. Fortæl dem, hvad de vil få ud af at besvare din kundefeedback-undersøgelse. Bedre produkter? Early-bird adgang til en ny produktlinje? Særlige rabatter?
  3. Reagér på svarene. Der er ikke noget værre end at ignorere dine kunder, hvis de forsøger at fortælle dig, hvordan du kan gøre det bedre.

 

Brug for genveje?

Brug vores gratis net promoter score oversigts-skema, vores kundetilfredsheds-skema, eller branchespecifikke skemaer som vores hotelfeedback-skema.

Kom hurtigt i gang med dine kundeundersøgelser ved hjælp af Obsurvey’s skemaer og få de vigtige svar, du har brug for i dag!